DH Solutions fyller 50 år!

Den 21:a mars fyller vi som bolag 50 år och det ska vi naturligtvis fira under året. Att vara ett it-företag med 50 år på nacken innebär en enorm utveckling av alla tiders it-teknik och den historien vill vi så klart berätta.

När vi startade 1972 var branschen ny, datorer var väldigt ovanliga och kunskapen om dem låg. Att vara entreprenör, våga satsa på sin idé och hitta de första kunderna som vill och vågar gjorde starten för Datahalland. 

Vi har vuxit med de allra flesta av våra kunder, och våra kunder har vuxit med oss. Fantastiska samarbeten som inte går att mäta, men som har gett oss stor erfarenhet och många långa relationer. 

I en intervju med Sven Eriksson som grundade bolaget 21:a mars 1972 säger han: ”Jag tänkte aldrig att vi skulle sitta här och prata om ett 50-årigt familjeföretag, men är väldigt stolt över hur bolaget har utvecklats och vad DH Solutions står för idag”. 

Sven Eriksson, IT-pionjär år 1972

Vi startar vårt firande på eftermiddagen den 21:a mars med ett digitalt event klockan 14:30. Vill du vara med och lyssna på vår historia, utvecklingen inom it och möta några av våra kunder så boka in detta i din kalender. Anmälan görs via formuläret till höger, länk till eventet skickas ut på förmiddagen samma dag som eventet äger rum. 

 

Varmt välkommen att fira 50 år av smarta IT-lösningar med oss! 

Sven, Helena, Per & Pål 

Anmäl dig till vårt digitala jubileumsevent via formuläret nedan: