Anmälan till DH Dagen 2019

 

Den 16:e maj är det dags för DH Dagen 2019, en eftermiddag fylld med inspirerande talare & intressanta seminarier.

Vi avrundar dagen med sköna beats, grymt käk & härligt häng.

Första seminariepasset är indelat i tre separata spår, där du väljer det seminarium som passar dig bäst. Se detaljerad information om passen nedan.
Därefter kommer vi ha en utställning i pausen med demos av allt från hårdvara till digitaliseringstjänster.
Efter pausen är det dags att lyssna till Pontus Wärnestål och vad han har att säga om den nya industriella revolutionen.

Vi ser fram emot att få träffa dig och tillsammans få en riktigt givande och härlig eftermiddag/kväll.

Fyll i anmälan nedan, detta vill du inte missa!

Program:

14:30 Registrering och fika

Seminariepass 1 - Alternativ
15:00 Acrobat+Office 365+Mobil
15:00 Möjligheter med Azure
15:00 Digitalisera verksamheten med               hjälp av DH Helpdesk

15:45 Mingel och utställning

Seminariepass 2
16:00 Digital tjänsteinnovation och                 artificiell intelligens

17:00 Mingel med käk & sköna beats…

15:00 Acrobat+Office 365+Mobil

Integrationen av Adobe Acrobat och e-signering i Office 365 + Mobil

Många känner till Adobe och Microsoft separat. Men många känner inte till att de båda företagen har haft ett strategiskt samarbete sedan slutet av 2016.
Adobe i samband med Tech Data berättar om produktivitetsvinsterna i och med integrationen av Adobe Acrobat i Office 365 som ett av resultaten av det samarbete. Vi kommer att berätta om integrationerna i Onedrive, Sharepoint, Teams för samarbete och i Powerpoint, Word, Excel för ökad produktivitet.
Vi kommer även att visa nya funktioner som e-signering via mobilen och även PDf-granskning och editering oavsett enhet. Detta skapar en helt annan brygga mellan kreatörer, kunder och beslutsfattare samt ger en hela annan flexibilitet i organisationerna.  
Detta seminarium är till för dig som använder dig av Adobes program och är bekant med Office men är nyfiken på hur dessa kan integreras för en enklare vardag.

Alexander Pontikis - Business Development Manager Software på Tech Data

15:00 Möjligheter med Azure

Ett seminarium om cloudtjänster i Azure. Förutom en presentation av molnmodellen och designtänk i Azure kommer vi skrapa på ytan till IoT med ett fiktivt case från jordbruket. Vi avslutar med en titt på Microsofts senaste DaaS-tjänst, Windows Virtual Desktop där vi tittar på tekniken och den flexibla licensmodellen.

Erik Wikholm - Business Development Manager Azure på Tech Data
Kim Pettersson – Teknisk presales Azure på Tech Data

15:00 Digitalisera verksamheten med hjälp av DH Helpdesk

Fokusera på kärnverksamheten - Digitalisera hantering av To-Do listan

Vi tror på den digitala resan och att alla behöver möta den framtid vi skapat, men var, när och hur ska man börja?
Någonstans på företaget sitter troligtvis en person som långsamt håller på att drunkna i mail, post-it-lappar och To-Do listor. Hur sårbara är ni när den personen blir sjuk?
Med en enkel konfiguration av systemet DH Helpdesk samlar ni allt detta på ett ställe där det blir synligt, överskådligt och mätbart. Inget ska behöva hamna i skymundan och alla ska kunna hjälpa till om det behövs. DH Helpdesk kan användas i allt från liten till stor skala, med enkel uppsättning eller avancerad processhantering.
Efter en vecka kan ni vara igång! Vi visar hur.

Jessica Skog - Projektledare DH Helpdesk på DH Solutions
Fredrik Landh - Produktansvarig DH Helpdesk på DH Solutions

Pontus Wärnestål

Pontus Wärnestål

16:00 Digital tjänsteinnovation och artificiell intelligens

Vi befinner oss just nu i ett paradigmskifte då vi går in i en ny industriell revolution där digitala tjänsteplattformar och artificiell intelligens förutspås påverka både individer, organisationer och samhällen i grunden. Men vad innebär detta mer konkret? Och hur ska vi agera för att göra denna transformation så positiv som möjligt för oss? Pontus Wärnestål belyser detta skifte utifrån ett tjänstedesignperspektiv där digitalisering, AI och mänsklig upplevelse och erfarenhet alla har en roll att spela.

Pontus Wärnestål är Director of Service Design på designföretaget inUse Experience och är även docent vid Högskolan i Halmstad där han bedriver akademisk forskning och utbildning i skärningspunkten mellan Service Design och Artificiell Intelligens.

17:00 Mingel med grymt käk & sköna beats…

Efter seminariepassen kör vi igång mingel med sköna beats, grymt käk som serveras från Globalize Foodtruck och skönt häng helt enkelt...

Anmälan till DH dagen 2019

I samband med din anmälan till DH Dagen hanterar vi dina personuppgifter i en enskild lista och enligt vår integritetspolicy. Efter aktiviteten raderar vi uppgifterna.