HMS AB


Excel

HMS AB är ett internationellt företag inom industriell kommunikation med huvudkontor i Halmstad. HMS är
noterat på Stockholmsbörsen Small Cap-lista, sysselsätter cirka 350 personer i tio länder och hade en omsättning på 501 MSEK under 2013.

I slutet av 2013 gick Malin Söderblom, orderadministratör på HMS AB, en fortsättningskurs i Excel. Malin fick ett erbjudande från sin chef om att gå en kompetensutvecklande kurs i Excel och hon kunde sedan
själv, utifrån DH Solutions hemsida, välja vilken kurs hon skulle delta utifrån tidigare erfarenhet. Då Malin har tidigare grundkunskaper i Excel kändes fortsättningskursen som ett självklart val för att vidareutbilda sig. En av de saker som konkret fick Malin att välja fortsättningskursen var att genomgången av skapandet och utförandet av beräkningar i Pivottabeller ingick i kursinnehållet.

"Kursinnehållet var genomtänkt och logiskt upplagt, samt gick in på många olika delar utan att bli förvirrande. Jag valde som sagt kursen utifrån kursinnehållet och upplevde att det stämde väl överens med det faktiska utbudet. Kursen har gett mig ökad förståelse för Excels funktioner. Jag kan med lätthet navigera mig fram i programmet och enkelt skapa det som jag behöver för att få överblick av mina data. Jag har blivit mer effektiv, genom att använda fler av Excels funktioner för att förenkla min arbetsdag", säger Malin.

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Live Chat Software