Kunden i fokus - PFM Research i Sverige AB


PFM Research i Sverige AB är helhetskund hos DH Solutions sedan 2011. Det innebär att DH solutions levererar hela serverlösningen, nya datorer och uppdaterade MS-mjukvaror. DH Solutions hanterar drift, support och backup så att vår verksamhet aldrig står stilla.

Sveriges mest frågvisa
Varje år genomförs mer än 300 000 telefonintervjuer med företag och privatpersoner, 200 000 webbundersökningar, 75 projekt med rekryteringar till fokusgrupper och 50 000 undersökningar via postala enkäter. Fredrik Jönsson är VD för PFM Research i Sverige AB:

– Vi har kompetens inom varumärkesbyggande, där en kärnkompetens är datainsamling. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välrenommerade opinionsinstitut och undersökningsföretag. Vår uppgift kan till exempel vara att ta tempen på vad en viss målgrupp anser i en specifik politisk fråga, vad en yrkesgrupp anser om sin arbetssituation eller hur en ny produkt eller tjänst uppfattas av marknaden. Vi har ett flertal uppdragsgivare i branscher som bank och försäkring, energi, dagligvaruhandeln, spel och lotteri.

Helhetslösning för alla kontor
PFM Research i Sverige AB har kontor i Stockholm, Åre, Helsingborg och Halmstad. Den geografiska spridningen var en viktig parameter vid val av IT-leverantör, menar Fredrik Jönsson.

– Vi behövde en helhetslösning för samtliga kontor, med gemensamma lösningar. Vi valde DH Solutions eftersom de har rätt kompetens och kan erbjuda allt när det gäller IT. Inledningsvis kunde de föreslå och driftsätta en lösning som motsvarade våra behov och fungerade för vår organisation. DH Solutions har sedan dess hanterat våra servrar, backup, säkerheten, leasing av bärbara datorer och hosting av webbsidan exempelvis. Det känns skönt att ha allt på ett och samma ställe.

Driftsäkerhet från morgon till kväll
På undersökningsföretaget finns 16 medarbetare och 95 intervjustationer som bemannas med personal från tidig morgon till sen kväll.

– För oss är det viktigt att allt snurrar hela tiden, med hög driftsäkerhet i serverlösningen och kontinuerliga uppdateringar. Om någonting, mot förmodan, skulle hända så har vi en kontaktperson som står redo och kan hjälpa oss direkt. Trygghet är en servicefråga, som inte ska underskattas.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

box_pfm.png

 

Företag: PFM Research i Sverige AB
VD: Fredrik Jönsson
Kontor: Stockholm, Åre, Helsingborg, Halmstad
Verksamhet:
Heltäckande leverantör av datainsamlingstjänster sedan 1998.

Live Chat Software