Kunden i fokus - M&CO Reklambyrå


Sedan starten 1996 har fyra tusen uppdrag passerat reklambyrån M&CO. Mats Persson har funnits med hela vägen. Idag är han kommunikationsutvecklare och helägare till byrån.

Kreativitet i alla kanaler
Halmstadbyrån M&CO har funnits i 22 år. På vilket sätt har ni utvecklats? – M&CO är en strategisk partner med ett brett marknadskunnande. Genom åren har vi hanterat stora uppdrag, trots att vi är en relativt liten och lokal aktör. Det har gett oss en inblick i många branscher. Vi har utvecklats i takt med den mediala utvecklingen, ofta tillsammans med specialister som exempelvis DH Solutions när det gäller onlineverktyg. Idag är fördelningen ungefär 50/50 fördelat på kommunikation i print respektive online. Men oavsett kanal, så krävs det kreativitet för att nå fram och göra rätt avtryck i människors medvetande. Som reklambyrå är det en stor och självklar del i vårt erbjudande.

Systemskiftet
Samarbetet med DH Solutions inleddes för tio år sedan. – Vi hade ett tiotal webbsidor som hostades hos en annan leverantör. Vi sökte en ny leverantör och fick förtroende för DH Solutions. De hade rätt kompetens och kunde erbjuda oss funktionella verktyg och webblösningar, men är också lokalt välkända. Många av våra kunder anlitar DH Solutions inom andra IT-områden. För oss är de en viktig partner som ger oss och våra kunder långsiktig trygghet och stabilitet.

Specialist med flera grenar
Att DH Solutions har specialister inom flera IT-grenar är en fördel för M&CO. – Det ger oss och våra kunder konkret nytta. Ett exempel är webbsidan som vi tagit fram för Södra Hallands Kraft, som bland annat innehåller en funktion för att teckna avtal som är framtagen i samarbete med DH Solutions. Webbsidan förser också besökare med aktuell driftstatus. Information som hämtas från ett externt system och implementeras på webbsidan.

Trygga webbverktyg
DH Solutions levererar ett stabilt webbverktyg och teknisk support inom onlinekanaler till M&CO. – För webb tar de fram den tekniska lösningen, funktionalitet och mallstruktur, utifrån vår design. Vi får ett praktiskt verktyg som vi sedan fyller med innehåll. När allt är klart publiceras webbsidan av DH Solutions. Det är ett utmärkt sätt att samarbeta, särskilt i större projekt, som innebär en trygg process både för oss och kund. DH Solutions är tillgängliga och svarar på kontinuerliga IT-frågor. Och eftersom de finns i vår geografiska närhet, så är det enkelt att ses när det behövs.

Syre i kommunikationen
Vilken typ av uppdrag är M&CO:s styrka, anser du? – Vi är starka på förnyelseuppdrag. Många företag hanterar sin löpande marknadsföring internt, men anlitar oss för att få in nytt syre. Det kan handla om en idé, budskap, ny grafisk form eller ett modernt bildmanér som lyfter varumärket. Vissa projekt löper kortare perioder, andra uppdrag kan löpa under längre tid. Vi har till och med uppdrag, med jämna mellanrum, för kunder som vi samarbetat med sedan byrån startade. Det är vi särskilt stolta över.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

moco_box.png

M&CO Reklambyrå: Skapar kommunikation för företag inom handel, fastighet, vård, energi och transport sedan 1996.

Medarbetare: Två anställda och ett nätverk av specialister.

Kontor: 18 våningar upp i Trade Center, Halmstad

Läs mer: www.mco.se

Live Chat Software