Kunden i fokus - Anticimex


De flesta människor i Sverige har hört talas om Anticimex, och har någon relation till företaget som gjort sig känt för sin skadedjursbekämpning. Få känner dock till att Anticimex erbjuder långt mer än just skadedjurs bekämpning. Företaget som grundades 1934, finns i hela landet, men har under senare tid expanderat sin verksamhet, och idag finns man i inte mindre än 17 länder, där USA, Australien och Italien är några av de senaste etableringarna man gjort.

“Skadedjursbekämpning är vår kärnverksamhet, men vi erbjuder även tjänster inom förebyggande brandskydd (där man idag är störst i landet med denna tjänst), matsäkerhet och fukthantering”, säger David Säfström, platschef på Anticimex Halmstad och Varberg. 

Under det kommande året kommer Anticimex fortsätta arbetet med att minska användandet av gifter tillsammans med sina kunder. Detta görs bland annat genom att använda ny teknik vid skadedjursbekämpning. Bland annat använder man nu elektroniska fällor med inbyggda SIM-kort vilka rapporterar till Anticimex när en fälla är full eller när batteriet börjar ta slut. 

“Att begränsa giftanvändandet är en anpassning till nya krav från myndigheter vi på Anticimex just nu gör, och det är en spännande resa vi gör tillsammans med våra företagskunder”, säger David, som fortsätter, “Nu ska vi utöka detta arbetet genom att påbörja samma resa tillsammans med våra lantbrukskunder”.

När det kommer till personalvård och utbildning sticker kontoret i Halmstad och Varberg ut. Här har företaget satsat hårt på att utbilda personalen när det kommer till det arbetstekniska, men även när det kommer till deras IT-system och verktyg, där man anlitat DH Solutions. 

“Vi upplever att DH Solutions har det kundfokus vi önskar av en utbildningsleverantör, och man levererar alltid pedagogiska utbildningar som lär vår personal precis det vi behöver för vår verksamhet” säger David. 

Företaget har hittills utbildat sin personal i Outlook och Excel för att säkerställa personalens kunskapsnivå, och för att man ska känna sig bekväm med de verktyg man har i verksamheten.

“DH Solutions har en företagskultur som liknar vår egna, där man blandar stor sakkunskap med en familjär stämning vilket får oss att känna oss bekväma med DH Solutions som utbildningspartner”, avslutar David.

 

images.png


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

anticimex_box_orange.png

Live Chat Software