Kunden i fokus - Halmstad Golfklubb


Halmstad Golfklubb ligger beläget i vackra Tylösand, Halmstad och grundades redan 1930, vilket gör det till en av Sveriges äldsta golfklubbar. Det är dock en pigg 86-åring vi har som kund. Halmstad GK har även arrangerat större tävlingar så som Lag EM 2015, EM (individuell) 2011 och Solheim Cup 2007. Under nästa år arrangeras Annika Invitational, den 18 – 22 juni, vilket är Annika Sörenstams egen tävling med Europas bästa juniorer.

Klubben har i dag över 3200 medlemmar, vilket gör det till en av de största idrottsföreningarna i Halland, säger klubbens VD sedan sju år, Christian Jakobsson. Med totalt 36 hål fördelat på klubbens två banor fortsätter man växa. Den norra banan är den mest kända, av klubbens tvåbanor, och dess vackra omgivning i kombination med utmanande hål gör den uppskattad bland golfspelare. Även om den norra banan är den mest kända, är det på den södra banan flest medlemmar spelar, och uppskattas verkligen av medlemmarna. Det är dock inte enbart banorna och den vackra omgivningen som lockar, utan klubben kan även stoltsera med att deras golfkrog, blivit utsedd till “Årets Golfkrog” flera år i rad.

När HGK letade efter en ny samarbetspartner för gällande deras IT-miljö var valet inte svårt. DH Solutions kunde erbjuda den bredd och kompetens som efterfrågades. Med en väl fungerande serviceorganisation kan klubben lita på att få den hjälp de behöver, när det behövs.

Idag driftar och underhåller DH Solutions hela HGKs IT-infrastruktur, och levererar all hårdvara som behövs för verksamheten. Vid de tillfällen man behöver råd eller hjälp är DH Solutions support inte mer än ett samtal bort.

“Det som gör HGK till en sådan unik kund är att man är så säsongsbetonad. Detta innebär att allt jobb görs under vinterhalvåret, för att se till att inget stör verksamheten när det är säsong” säger Anders Persson, Affärsområdesansvarig Systemteknik/Driftstjänster på DH Solutions.

Utöver hårdvara köper HGK även tjänsterna DH Remote Backup, DH AntiVirus samt DH Confident IT, vilket medför att DH Solutions har ett totalansvar för att allt ska fungera och att miljön är trygg, säker och uppdaterad.


“Vi är idag mycket nöjda med den service och de tjänster som DH Solutions levererar. Ett gott tecken  är att vi knappt behöver ha någon kontakt med företaget, då allt fungerar som det ska, och vi slipper tänka på vår IT miljö”, Säger Christian Jakobsson.


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

christian_hgk_box.jpg

“Vi är idag mycket nöjda med den service och de tjänster som DH Solutions levererar. Ett gott tecken är att vi knappt behöver ha någon kontakt med företaget, då allt fungerar som det ska, och vi slipper tänka på vår IT miljö”, Säger Christian Jakobsson.

Live Chat Software