DH Solutions traditionella julluncher!


I dagarna två har vi haft våra traditionella julluncher.

Alltid lika kul att så många kommer och hälsar på oss under dessa dagarna. För oss är detta ett trevligt sätt att få träffa många av våra kunder och samarbetspartners för en stund och önska God Jul.

Som tidigare år har vi även haft seminarium. I år handlade det om Pyramid – 4:e generationen som Thomas Östensson och gänget på DH Affärssystem presenterade. Emelie Ingvarsson och Per Eriksson inom Systemutveckling pratade om digitalisering och hur man kan komma igång med att digitalisera sina processer. Vi berörde även GDPR som är ett ämne som i princip berör alla organisationer. Vi visade även nyheter inom bärbart och skärmar. HBK Dam var på plats och serverade glögg. De lottade även ut bollar och annat som kan vara bra att ha när man hejar på HBK.
Sven, samt Pernilla och Kenneth från restaurangen på Halmstad GK serverade maten. Den varma maten kom från Halmstad Golfklubbs krog och den kalla maten kom från bl a Korshags och Korvpojkarna.

Vi hade även insamling av julklappar till projektet Hjälp oss hjälpa. Julklapparna delas ut till barn i Halmstad. Syftet är att förgylla julen för så många barn och ungdomar som möjligt. Dessutom kommer barn som måste spendera julen på sjukhus att få besök av tomten!

I samband med julklappsprojektet auktionerade vi även ut 3 st hövdinghjälmar där pengarna gick till de äldre ungdomarna inom julklappsprojektet. Stort TACK för alla fina bud och grattis till Thomas Larsson, Scandinox, Elizabeth Mandersson, Shippax och Henrik Ohlsson, Beans in cup som budade hem hövdinghjälmarna.

Stort TACK till alla er som kom och gästade oss och även för alla julklappar till Hjälp oss hjälpa.

Vi vill även tacka för ett gott samarbete och passa på att önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt år!

jul_3.jpg.png

 


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

 

jul_7.jpg (1)

jul_2.jpg (1)

jul_1.jpg (1)

jul_5.jpg (1)

Live Chat Software