Förstärkning på säljsidan


Välkommen Fatos!

Vad ska du göra på DH Solutions?
Jag kommer arbeta som säljare och jag ska sälja vårt ärendehanteringssystem DH helpdesk 
Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Jag ser fram emot att få komma ut och sälja vårt ärendehanteringssystem. Det kommer bli otroligt kul att få komma ut till kunder och få presentera systemet. 
Hur känns det att börja på DH Solutions?
Det känns otroligt bra, DH solutions är ett stort företag i Halmstad och det finns stora möjligheter att växa i företaget och som person. 
Vad har du gjort tidigare?
Tidigare så har jag studerat business manager och sedan har jag bland annat jobbat som bilförsäljare och IT-säljare. 
Vem är du privat?
Jag är en fotbollsintresserad kille, älskar fotboll och har spelat i HBK hela livet. På fritiden gillar jag att spendera tiden med mina nära och kära, samt att spela fotboll.

Välkommen Daniel!

Vad ska du göra på DH Solutions?
Tack så mycket. Jag kommer att jobba som Säljare av vårt Helpdesksystem.
Vad ser du fram emot i din nya tjänst?
Jag ser verkligen fram emot att komma ut och möta företagare både i vår närhet men också de lite mer långväga ifrån och få berätta om vårt fantastiska system. Jag tror det har flugit lite under radarn för de flesta företag och det är ju härligt att få möjligheten att kunna presentera något som kommer hjälpa företagen att växa.
Hur känns det att börja på DH Solutions?
Lite som en ko på säsongens första grönbetet. Längtar efter att få komma ut och möta engagerade och målmedvetna företagare som brinner för sitt företag. Att DH Solutions sedan har ett ytterst kompetent team i huset gör att jag känner en stor trygghet i mitt arbete.
Vad har du gjort tidigare?
Är nog lite av en mångsysslare, har jobbat med allt från att bära däck på en däckfirma till innebandytränare. Är utbildad matematik/idrottslärare i botten och jobbat åtta år på Getingeskolan i Halmstad men har de senaste fyra åren tränat ett innebandylag i Schweiz. Jag har också sålt annonser för flera gratistidningar i Växjö samt jobbat som Account manager i danska Århus.
Vem är du privat?
Eftersom jag har bott utomlands sex av de senaste tio åren så jobbar jag nu för att bli världens bästa farbror till mina fyra brorsbarn. Smyger gärna in en fisketur eller golfrunda också. Något jag verkligen älskar är att resa och uppleva nya saker.

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

helpdesk_1.jpg

Fatos Miftari
Säljare
Tel: 0730-44 31 85
fatos.miftari@dhsolutions.se

helpdesk_2.jpg

Daniel Hahne
Säljare
Tel: 0705-10 09 39
daniel.hahne@dhsolutions.se

Live Chat Software