Vill du jobba med oss och jobba med kunder på lokal eller internationell marknad, där du får vara med och driva våra smarta IT-lösningar framåt?

Vi är Hallands äldsta IT-bolag. Sedan 1972 har vi varit med och levererat digitala lösningar. Vår långa erfarenhet gör att vi jobbar långsiktig med våra kunder och hela tiden utvecklar deras IT-lösningar effektivt och förenklar deras vardag och ger bättre affärer. Vi har även en ambition att vara delaktig i vår närhet och göra skillnad. Vi är med och stöttar lokala arrangemang och föreningar.

Idag är vi en totalleverantör inom IT och tillhandahåller drift, teknik, hårdvara, affärssystem, utbildning, standardsystem och anpassade system, många gånger avancerade lösningar för krävande kunder. Våra tjänster och system används över hela världen hos små lokala företag till internationella koncerner. 

Hos oss arbetar du med duktiga kollegor i en varm atmosfär där det är nära till snabba beslut och nya idéer är välkomna.

I och med att vår bransch och även vi ständigt utvecklas så har vi alltid ögonen öppna för nya spännande profiler. 

Kompetenser eller tjänster som vi gärna ser fler utav är Projektledare, utvecklare inom Microsoft .NET, Systemtekniker, verksamhetsutvecklare och affärsutvecklare. Vi är även positiva till samarbete med Högskola och Yrkeshögskola.

Som organisation eftersträvar och värdesätter vi en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Vi håller ständigt ögonen öppna för nya spännande profiler. Har vi inget konkret rekryteringsbehov som passar din profil just nu kan du naturligtvis skicka en spontanansökan till ansokan@dhsolutions.se 


Sedan 1972 har vi hjälpt våra uppdragsgivare att använda IT för att förenkla och underlätta medarbetarnas vardag. DH Solutions är idag ett utav Hallands äldsta och största IT- bolag och vi är en totalleverantör inom IT och tillhandahåller drift, teknik, hårdvara, affärssystem, utbildning, standardsystem och anpassade system; många gånger avancerade lösningar för våra medvetna kunder. Vi befinner oss i en expansiv fas och har stort fokus på tillväxt och att fortsätta stärka vårt varumärke. Vi är främst verksamma lokalt men våra tjänster och system används över hela världen. DH Solutions arbetar långsiktigt med våra relationer och även med vårt sociala engagemang där vi är med och tar stort ansvar lokalt. Som organisation eftersträvar och värdesätter vi en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

”Smarta IT-lösningar för bättre affärer”.

Drivs du av att arbeta i en nyckelroll i ett expansivt bolag - då har vi tjänsten för dig

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Live Chat Software