Vill du jobba med oss och jobba med kunder på lokal eller internationell marknad, där du får vara med och driva våra smarta IT-lösningar framåt?

Vi är Hallands äldsta IT-bolag. Sedan 1972 har vi varit med och levererat digitala lösningar. Vår långa erfarenhet gör att vi jobbar långsiktig med våra kunder och hela tiden utvecklar deras IT-lösningar effektivt och förenklar deras vardag och ger bättre affärer. Vi har även en ambition att vara delaktig i vår närhet och göra skillnad. Vi är med och stöttar lokala arrangemang och föreningar.

Idag är vi en totalleverantör inom IT och tillhandahåller drift, teknik, hårdvara, affärssystem, utbildning, standardsystem och anpassade system, många gånger avancerade lösningar för krävande kunder. Våra tjänster och system används över hela världen hos små lokala företag till internationella koncerner. 

Hos oss arbetar du med duktiga kollegor i en varm atmosfär där det är nära till snabba beslut och nya idéer är välkomna.

I och med att vår bransch och även vi ständigt utvecklas så har vi alltid ögonen öppna för nya spännande profiler. 

Kompetenser eller tjänster som vi gärna ser fler utav är Projektledare, utvecklare inom Microsoft .NET, Systemtekniker, verksamhetsutvecklare och affärsutvecklare. Vi är även positiva till samarbete med Högskola och Yrkeshögskola.

Som organisation eftersträvar och värdesätter vi en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Vi håller ständigt ögonen öppna för nya spännande profiler. Har vi inget konkret rekryteringsbehov som passar din profil just nu kan du naturligtvis skicka en spontanansökan till ansokan@dhsolutions.se 


Sedan 1972 har vi hjälpt våra uppdragsgivare att använda IT för att förenkla och underlätta medarbetarnas vardag. DH Solutions är idag ett utav Hallands äldsta och största IT- bolag och vi är en totalleverantör inom IT och tillhandahåller drift, teknik, hårdvara, affärssystem, utbildning, standardsystem och anpassade system; många gånger avancerade lösningar för våra medvetna kunder. Vi befinner oss i en expansiv fas och har stort fokus på tillväxt och att fortsätta stärka vårt varumärke. Vi är främst verksamma lokalt men våra tjänster och system används över hela världen. DH Solutions arbetar långsiktigt med våra relationer och även med vårt sociala engagemang där vi är med och tar stort ansvar lokalt. Som organisation eftersträvar och värdesätter vi en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

”Smarta IT-lösningar för bättre affärer”.

Drivs du av att arbeta i en nyckelroll i ett expansivt bolag - då har vi tjänsten för dig

Vi söker: 

 

Senior Consultant till DH Solutions

 

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Senior Consultant har du en betydelsefull roll i bolaget där du tillsammans med dina kollegor implementerar nya tekniska lösningar, sköter konfigurering samt problemlösning i våra kunders IT- miljö. Du har personligt kundansvar och förväntas arbeta kvalitativt med våra tjänster för att skapa långsiktiga kundrelationer. Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du även att:

 • Hantera servrar, underhåll och felsökning.
 • Installation av infrastruktur, servrar, datorer och program.
 • Administrera kunders system onsite och fjärrstyrt.
 • Teknisk support till företagets affärsutvecklare.
 • Löpande dokumentation av kund och dess IT – miljö.
 • Aktivt arbeta med avdelningens vidare utveckling.

DIN PROFIL OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint IT- intresse och brinner för ny teknik. Med vårt stora kundfokus krävs att du är serviceminded, innehar en positiv inställning och hög känsla för kvalitet. Tjänsten som Senior Consultant ställer krav på att du trivs i olika IT-miljöer och motiveras av variation i dina arbetsuppgifter. Det ställer också krav på att du drivs av att utvecklas och ständigt förbättras för att förstå kundens processer, behov och utmaningar idag och för framtiden.

VAD DU ERBJUDS
Du erbjuds en viktig roll i en familjär arbetsmiljö, där vi månar om våra anställda. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som är engagerat och brinner för att lösa våra kunders behov. Du får möjlighet att med ditt driv, kompetens och fokus vara med och bidra till vår fortsatta utveckling och konkurrenskraft på marknaden. Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till en fortsatt utveckling av din position i bolaget är något vi ser som en självklarhet. Vi erbjuder dig därmed möjligheten till en individuell utbildningsplan och under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Välkommen med din ansökan!

Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2018-03-11.

Läs mer och ansök här >>

I den här processen samarbetar vi med HS Consulting och vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Rekryteringsansvarig
Heléne Stigsson via telefon: 0733 - 816 804 eventuellt epost; helene@hs-consulting.se


 

Junior konsult till IT-tjänster

I rollen som junior konsult kommer du att arbeta i vår supportavdelning tillsammans med 3 andra konsulter.


ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att agera Helpdesk med First line support till våra kunder via mail och telefon. Du förväntas arbeta kvalitativt med våra tjänster för att skapa långsiktiga kundrelationer. Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du även att:

 •          Övervaka kunders IT-miljö samt vår egen hostingmiljö.
 •          Hantera och agera på inkommande larm.
 •          Hantera installation av nya produkter.
 •          Teknisk rådgivning till kund
 •          Hantera och kontrollera backuper

DIN PROFIL & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint teknikintresse och som ser möjligheten och har viljan att utvecklas inom IT och samtidigt vara med och effektivisera våra kunders verksamheter.

Vi ser gärna att du har någon dokumenterad utbildning inom IT-området, hög social kompetens och drivkraften att utvecklas i takt med ny teknik och ökat ansvar.

Har du erfarenhet från Microsoft serverprodukter, virtualisering eller annat område är detta meriterande. Innehav av körkort B är ett krav.

VAD DU ERBJUDS
Du erbjuds en viktig roll i en familjär arbetsmiljö, där vi månar om våra anställda. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som är engagerat och brinner för att lösa våra kunders behov. Du får möjlighet att med ditt driv, kompetens och fokus vara med och bidra till vår fortsatta utveckling och konkurrenskraft på marknaden. Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till en fortsatt utveckling av din position i bolaget är något vi ser som en självklarhet. Vi erbjuder dig därmed möjligheten till en individuell utbildningsplan och under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

 

För mer information om tjänsten kontakta Anders Persson på anders.persson@dhsolutions.se eller tel 035-17 91 15.

Skicka din ansökan med CV till ansokan@dhsolutions.se märk din ansökan med Junior Konsult. 

Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2018-03-15

Välkommen med din ansökan!


 

Verksamhetskonsult Pyramid

 

DH Solutions affärssystemsverksamhet, DH Affärssystem växer och behöver förstärka konsultorganisationen med ytterligare verksamhetskonsult inom området ekonomi och redovisning.

DH Affärssystem är ett helägt dotterbolag till DH Solutions. Affärssystemsverksamheten etablerades i Halmstad 2011 och har sedan dess även etablerat kontor i Falkenberg och Ängelholm. Verksamhetens framtid ser mycket ljus ut med en tydlig strategi och utvecklande projekt.

Tjänsten
I rollen som verksamhetskonsult agerar du rådgivande gentemot kund, driver löpande uppdrag och deltar i projekt gällande implementation av affärssystemet Pyramid och dess moduler. Du utbildar kunden i affärssystemet och arbetar nära kundens slutanvändare. Rollen innebär eget ansvar och självständigt arbete men också samarbete med de andra verksamhetskonsulterna som har olika inriktning inom Pyramid.

Arbetsuppgifter
Ditt primära ansvarsområde är redovisning och ekonomi, order/projekthantering och CRM.

Du deltar i implementationsprojekt och hanterar självständigt löpande uppdrag hos kund.

Du genomför processkartläggning och verksamhetsanalys av kundernas verksamhet och deras processer och utvecklar dessa med stöd av och inom ramen för affärssystemet Pyramid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som idag har liknande roll och arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem och har arbetat med det som konsult eller processägare i en verksamhet, med Pyramid som affärssystem. Du behöver ha kunskap och god förståelse för bokföring och redovisning. Det är meriterande om du har bred förståelse för olika processer och arbetsflöden inom affärssystem. Har du ett visst intresse kring system och teknik är även det meriterande, dock inget krav.

Resor i tjänsten förekommer. Vi täcker idag ett område från Göteborg i norr till Malmö i söder vilket innebär att resor oftast sker över dagen. B-körkort är därför ett krav för tjänsten.

För mer information om tjänsten, kontakta Rasmus Nilsson på rasmus.nilsson@dhsolutions.se alt 035-17 91 79.

Skicka din ansökan med CV till ansokan@dhsolutions.se märk din ansökan med Verksamhetskonsult Pyramid.

Utvärdering och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2018-03-31.

Välkommen med din ansökan!


 

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Live Chat Software