Vill du jobba med oss och jobba med kunder på lokal eller internationell marknad, där du får vara med och driva våra smarta IT-lösningar framåt?

Vi är Hallands äldsta IT-bolag. Sedan 1972 har vi varit med och levererat digitala lösningar. Vår långa erfarenhet gör att vi jobbar långsiktig med våra kunder och hela tiden utvecklar deras IT-lösningar effektivt och förenklar deras vardag och ger bättre affärer. Vi har även en ambition att vara delaktig i vår närhet och göra skillnad. Vi är med och stöttar lokala arrangemang och föreningar.

Idag är vi en totalleverantör inom IT och tillhandahåller drift, teknik, hårdvara, affärssystem, utbildning, standardsystem och anpassade system, många gånger avancerade lösningar för krävande kunder. Våra tjänster och system används över hela världen hos små lokala företag till internationella koncerner. 

Hos oss arbetar du med duktiga kollegor i en varm atmosfär där det är nära till snabba beslut och nya idéer är välkomna.

I och med att vår bransch och även vi ständigt utvecklas så har vi alltid ögonen öppna för nya spännande profiler. 

Kompetenser eller tjänster som vi gärna ser fler utav är Projektledare, utvecklare inom Microsoft .NET, Systemtekniker, verksamhetsutvecklare och affärsutvecklare. Vi är även positiva till samarbete med Högskola och Yrkeshögskola.

Som organisation eftersträvar och värdesätter vi en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Vi håller ständigt ögonen öppna för nya spännande profiler. Har vi inget konkret rekryteringsbehov som passar din profil just nu kan du naturligtvis skicka en spontanansökan till ansokan@dhsolutions.se 


Aktuella tjänster

 

Vi söker till DH Solutions en Affärsområdeschef för IT tjänster

DH Solutions befinner sig i ett expansivt skede och har målsättningen att utöka verksamhetsområdet. Därmed söker vi en affärsområdeschef som kommer att driva utvecklingen av affärsområdets verksamhet och utbud. Du kommer operativt leda och fördela arbetet på affärsområdet samt verkställa och implementera organisationens vision, riktlinjer och policyer med mera. Du bidrar aktivt i säljarbetet och avdelningens affärsutveckling. Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du även att:

 • Utifrån centrala direktiv upprätta en aktivitetsplan inklusive mål, budget och tidsplan för affärsområdet.
 • Kontinuerligt planera, organisera och bevaka att affärsområdet når uppsatta mål, håller budget samt följer tidsplaner.
 • Utvärdera och analysera med syfte att förbättra affärsområdet, våra kunderbjudanden och dess medarbetare.
 • Ingå i företagets ledningsgrupp. Personlig försäljning där du bearbetar nya marknader och potentiella kunder.
 • Ansvara för budget och resultat för affärsområdet.
 • Personalansvar för Affärsutvecklarna på affärsområdet och avdelningschef. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån likvärdigt arbete i en ledande befattning i minst fem år. Du ska tidigare ha arbetat med affärsutveckling och ha vana av att utveckla marknader och kunder. Du brinner för försäljning, coachning och att utveckla andra inom området. Vi ser även gärna att du har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning.
 • Viss förståelse och erfarenhet från IT branschen.
 • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete.
 • God ekonomisk förståelse och erfarenhet.
 • Varit verksam på en marknad utanför Halmstad.
 • Vana vid både strategiskt samt operativt arbete i din tjänst.
 • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Som person är du drivande, målinriktad, entusiasmerande och har förmågan att inspirera dina kollegor när Du arbetar. Du är tydlig i din kommunikation och lyhörd för dina medarbetares åsikter och reflektioner men samtidigt trygg i ditt beslutsfattande.   

Vad DH Solutions erbjuder dig
Du erbjuds en spännande tjänst i en familjär arbetsmiljö, där vi månar om våra anställda. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som är engagerat och brinner för att lösa våra kunders behov. Du får möjlighet att med ditt driv, kompetens och fokus vara med och bidra till vår fortsatta utveckling och konkurrenskraft på marknaden. Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till en fortsatt utveckling av din position i bolaget är något vi ser som en självklarhet.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker genom nedanstående länk: http://www.staffrec.se/viewad.php?id=94921&source=Affärsområdeschef

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Rekryteringsansvarig Heléne Stigsson via telefon: 0733 - 816 804 eventuellt epost; helene@hs-consulting.se

dh-solutions

Vill du veta mer

Ico -phone -white 035 - 17 91 00

Ico -mail -white sales@dhsolutions.se

Live Chat Software